Erhverv

Inventar leverandør til erhverv og entreprise

Hos Bessmann køkkener tilbyder vi bæredygtige køkkenløsninger til erhverv og entreprise projekter. Vores køkkener er fra tyske Häcker, som er en markedsledende køkkenproducent med fokus på kvalitet, design, samt co2 neutralt og bæredygtigt køkken inventar. Foruden køkken inventar tilbyder vi også inventar indenfor bad og garderobe.

 

Råd og vejledning i øjenhøjde også til de morgenfriske

Som erhvervskunde hos Bessmann køkkener er du sikret et personligt forløb i øjenhøjde. Vi er til stede og tilgængelige fra projektstart til leverance. Du får personlig service og nærhed også hvis du er en af de morgenfriske. Vi yder sparring, support og rådgivning hele vejen igennem jeres projektet.

 

Bæredygtigt køkkeninventar

Hos vores køkkenleverandør Häcker tænkes køkkenløsninger som en helhed, hvor design, kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Af samme grund producerer Häcker co2 neutralt køkkeninventar til erhverv og entrepriseprojekter. På den måde kan du garantere din kunde et bæredygtigt entreprise projekt i alle aspekter af byggeriet inklusive køkken, bad og garderobe inventar.

 

Personlig rådgiving

Kontakt vores projektleder på telefon eller mail i dag for en uforpligtende snak om dit projekt eller besøg vores 1200 m2 store showroom i Fredericia til en personlig snak om dit næste bæredygtige entreprise projekt.

 

Jane Haven
Erhverv | Projektleder
Mobil: 27 89 07 80 | Mail: jha@bessmann-koekken.dk

Top

Modtag opkald fra vores konsulent