Erhverv

Vi er klar – er I?

Hos Bessmann Køkkener har vi en vision for fremtiden. Vi reducerer klimapåvirkninger og ressourceforbruget. Vi er CO2-neutrale. Vi booster gode initiativer ved at være først på beatet og ved at sætte dagsordenen omkring bæredygtighed. Vi skal hjælpe naturen på bedste vis, og vi skal vise, at hvor der er en vilje, er der en vej.

Vi leverer bæredygtigt inventar til både nybyg og renoveringer, når der skal leveres nyt køkken til erhvervskunder, og vi vil være en CO2-neutral leverandør til jeres byggeprojekter med vores bæredygtige inventar og hvidevarer fra Häcker og Blaupunkt.

 

Klimavenlige og bæredygtige inventarklassikere

Tænker man på inventarkøb som en investering, bliver det pludseligt til et bevidst bæredygtigt valg. En investering i en bæredygtig fremtid.

Som tysk familieejet virksomhed er Häckers filosofi og handlinger meget værdiorienterede. Respekt og ansvar for mennesker, natur og miljø er det essentielle i vores forretningsmodel. Det betyder også, at vi som Häcker-leverandør hele tiden tænker over, hvordan vi belaster vores omgivelser mindst muligt. Derfor er vores økonomiske, sociale og bæredygtige engagement en integreret del af vores identitet også i fremtiden.

Hos Bessmann Køkkener tilbyder vi gennemtænkte og langsigtede køkken-, bad- og garderobeløsninger, der forener kvalitet, funktionalitet og æstetik produceret i klimavenlige og bæredygtige kvalitetsmaterialer, som vil holde mange år frem. Som en ansvarlig leverandør og handelspartner er vi meget stolte af, at Häcker, som de eneste, har en miljøneutral møbelproduktion, og som samtidig producerer uden kemikalier og formaldehyd, så vi kan levere et sundt indeklima til vores erhvervskunder allerede fra dag 1.

Vi har ydermere også tilføjet hvidevarer i vores eget mærke, Blaupunkt, til sortimentet. Bæredygtige hvidevarer med 5 års garanti, som gør os i stand til at tilbyde totalløsninger, når vi leverer køkkener til erhverv.

 

Hvad kan vi gøre for jer?

Det vil glæde os at kunne være jeres bæredygtige samarbejdspartner i fremtiden, og vi vil gerne aflægge jer et besøg og fortælle mere om, hvad vi kan gøre for jer. Med vores filosofi sammenholdt med jeres bæredygtige profil kan der skabes et bæredygtigt tilbud for jer og jeres kunder. Vi hjælper jer til at sætte et positivt, bæredygtigt aftryk, når vi leverer nye køkkener til erhverv.

 

Bæredygtigt køkkeninventar

Vores certificeringer inkluderer bl. a.:

ISO 14001:2015, ISO 9001:2015 & PEFC ST 2002:2013

 

 

 

 

Top