Om os

Om Bessmann Køkken

Hos Bessmann Køkkener har vi forhandlet kvalitets topkøkkener i over 10 år. Vores erfaring gør, at vi har indgående kendskab til branchen og vores samarbejdspartnere. Vi kræver samme standard af vores leverandører, som vi gør af os selv, og derfor forhandler vi tyske kvalitetskøkkener, hvor kvaliteten kan ses og mærkes. Vi mener at høj kvalitet ikke behøver at koste mange penge.

Vi forhandler det tyske køkkenmærke Häcker som værdsætter bæredygtighed, design, kvalitet og effektivitet.

Du vælger med hjertet

Et nyt køkken er en langtidsinvestering. Drømmekøkkenet er et køkken, der er smukt at kigge på og funktionelt at anvende. Men det handler dog også om kvalitet på den lange bane. Bessmann Køkken står inde for den høje kvalitet, og derfor udvælger vi kun de bedste producenter. Vi har vores egen certificerede montør, som sikrer, at køkkenet er sat korrekt og forsvarligt op. Køber du et køkken hos Bessmann Køkken, er du sikret en flot finish og en høj kvalitet, der lever op til vores egne høje krav til kvalitet og sikkerhed.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål omkring vores produkter eller vores forretning er vores dygtige konsulenter klar til at hjælpe. Kontakt os på tlf.: 7221 7910 eller kom forbi vores showroom i Fredericia til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Top