Showroom

1200 m2 Showroom i Fredericia

Vi har åbnet verdens største Häcker køkken forretning i Fredericia. Vores showroom måler 1200 m2 og er let at komme til fra hele trekantsområdet. I vores showroom finder du over 25 køkkenudstillinger med top moderne køkkendesigns, som alle er co2 neutralt produceret, så du kan få glæde af en smuk og bæredygtig køkkenløsning. Vores udvalg strækker sig fra køkkener til bad og garderobe.

Vores showroom og køkkenudstilling er den største af sin slags, du finder ikke et bredere og bedre udvalg inden for bæredygtige køkkenløsninger. Så kom forbi og besøg verdens største Häcker forhandler og bliv udfordret med hensyn til design og ergonomiske muligheder samt materialevalg på din køkkenløsning.
 

Häcker køkkener

Bessmann Køkkener har indgået et partnerskab med Häcker køkken. Häcker er en gammel, familieejet virksomhed, som er bygget på gode værdier med fokus på eksklusivt og bæredygtigt køkkendesign. Häcker er siden sin start vokset sig til en international virksomhed og er blandt de førende køkkenproducenter på verdensplan. Som virksomhed er Häcker også certificeret som værende Co2 neutral, så du kan vælge et køkken med god samvittighed.
 

Book et uforpligtende møde

Kom forbi showroomet i Fredericia og snak med en af vores dygtige indretningskonsulenter over en kop kaffe. De hjælper dig med at finde præcis den køkkenløsning, der passer din hverdag, smag og budget. Kontakt os på tlf.: 7221 7910 og arranger et uforpligtende og gratis møde.

Klik herunder for rutevejledning til vores showroom.

 

Online Showroom

Her i dette link kan I se vores fine showroom (3D-Foto.dk)

Tryk på vores indgang, herunder

 

Find vej

Indtast dit udgangspunkt

Find vej til showroom! Klik her

Top