Bordplader til køkken i granit & quartz/komposit

På jagt efter en bordplade i granit eller bordplader i quartz/komposit?

Vi har et stort og spændende udvalg af granitbordplader & bordplader i quartz/komposit, og kan hjælpe dig med at finde lige netop den du drømmer om. 

Flotte og holdbare bordplader

Hos Bessmann Køkken tilbyder vi granit- og quartzbordplader, som giver dit køkken et tidløst og elegant udseende. De unikke farver, strukturer og mønstre giver granitten liv, som ikke findes i andre stentyper. Granit- og Quartz-sorterne specialudvælges, som sikrer, at vi kan stå inde for bordpladens kvalitet. Hos os får du 5 års garanti på din granitbordplade.

Forskellen mellem Granit og Quartz (Komposit)

Både Quartz og Granitbordplader er smukke, naturligt fremkommende sten – men her ender ligheden også.  

Granit er en vulkansk bjergart, som udvindes i store blokke i stenbrud over hele verden. Disse blokke transporteres derefter til granitværket som efterfølgende, skærer blokkene op i rå-plader, som igen efterfølgende kalibreres og poleres.

Og lad os så lige slå en ting fast – BESSMANN KØKKEN LEVERER IKKE ”KINA-GRANIT” DER SMULDRER

Vores granit kommer blandt andet fra Finland, Norge, Italien, USA, Brasilien, Indien, Angola, Sydafrika, Ægypten, Kenya, Zimbabwe og Sri Lanka. Desuden fås flere af vores Granitter med 3 forskellige overflader.

Quartz er et hårdt kompositmateriale, som består af 93% naturlig kvarts. Stenarten hører, næst efter diamanter, til de hårdeste råstoffer som findes. Kvarts-materialet blandes med en sammensætning af harpiks, farvestoffer og eventuelt små stykker glas og spejlglas. Det er de primære bestanddele som fremstilles, efter en patenteret fremstillingsmetode.

Porøsitet Granit besidder en porøs overflade. Den er resistent over for normale husholdningssyrer- og eddiker. Den er i stand til at optage væsker, og dermed også fedtstoffer. Disse kan trænge ind i materialet og fordampe der. For at der ikke skal opstå pletter skal overfladen lukkes med et plejemiddel der forsegler overfladen. Vi leverer den dertil egnede levnedsmiddellægte opløsning til pleje af Granitbordpladerne. Quartzsten er grundet naturligt fremkomne harpikser mere modstandsdygtigt mod væsker i forhold til granit, som jævnligt skal forsegles. Det skal dog nævnes at den daglige rengøring også bliver lidt lettere hvis Quartzstenen plejes med plejemidlet der er egnet dertil.

Farve Granit findes i en bred vifte af farver, nuancer og mønstrer, med mange levende kompleksiteter og detaljer. Quartz har en mere universel farve igennem hele stenen og mere ro i farvespillet.

Vedligeholdelse En bordplade af quartz er nærmest vedligeholdelsesfri, mens en granitbordplade jævnligt skal re-forsegles.

Harmonisk og komplet

Bordpladen er køkkenets største overflade og blikfang, mens den samtidig skaber helhedsindtrykket af køkkenets samlede elementer. Nogle vælger at sætte et personligt præg på køkkenet med bordpladen, mens andre ønsker en neutral overfalde. Hos Bessmann Køkkener lover vi, at du kan finde den bordplade, der passer til jeres køkken. Vi er stolte af at kunne tilbyde over 70 forskellige granitsorter og endnu flere i quarz.

En bordplade skal være holdbar, og derfor få vi udelukkende vores bordplader fra vores tætte samarbejdspartner i Emleben, Tyskland. Derfor kan vi også tilbyde alle former for udskæringer, nedsænkninger og andre ønsker, du har til din bordplade.

Kontakt Bessmann Køkken på tlf.: 7221 7910 for rådgivning til valg af bordplade. Vi er selvfølgelig også behjælpelig, hvis du ønsker en komplet køkkenløsning.

Top