Inspiration

Hvis du har brug for inspiration til dit næste køkken, er du velkommen til at kigge forbi vores 1200 m2 store showroom. Her har vi udstillet en lang række forskellige modeller og kombinationsmuligheder, som kan give dig en ide om, hvordan man sammensætte et personligt og indbydende køkken. Her hos Bessmann har vi et stort udvalg af køkkener fra tyske Häcker, som er en køkkenproducent fra allerøverste hylde.

Valg af materialer

Når du skal vælge materialer til dit nye køkken er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke egenskaber de har. En træbordplade har eksempelvis andre egenskaber end en skiferbordplade, hvilket kan være afgørende for, hvordan du kommer til at anvende den. Det er derfor en god ide at finde ud af, hvordan du gerne vil anvende dit køkken, inden du begynder at kigge på materialer. Materialevalget har også noget at gøre med både design og vedligehold.

 

Lad designet inspirere din madlavning

Et køkken er først og fremmest der, hvor du laver mad. Derfor skal køkkenet inspirere din madlavning og gøre det til noget, man ser frem til. Her hos Bessmann Køkken har vi en lang række forskellige køkkenmoduler, som forbedrer arbejdsrytmen og ergonomiteten, uden at gå på kompromis med designet. Uanset om du ønsker designdetaljer såsom et køkkenbord, der forbinder to forskellige køkkenmoduler eller ekstraordinær god udnyttelse af skabspladsen, finder du det i vores showroom.

 

Sammensæt selv dit køkken

I stedet for at få speciallavet et køkken, er det muligt at sammensætte præcis de moduler, som du godt kan lide. På denne måde får du langt mere kvalitet for pengene uden at gå på kompromis med designet. En af grundende til, at vi har valgt internationale producenter er, at der allerede findes så mange produkter i sortimentet, så du kan sammensætte et personligt køkken uden at skulle have noget specialfremstillet. Hvis du har lyst til at blive inspireret, er du velkommen til at kigge forbi vore showroom i Fredericia, hvor du kan opleve de mange kombinationsmuligheder og få en ide om, hvordan du selv kan sammensætte dit drømmekøkken.

Top