Quartz borplade – et elegant og pålideligt valg

Vælger man en quartzbordplade, kan man være sikker på, at man får et stykke robust og elegant køkkeninventar. Quartz er et hårdt kompositmateriale, som består af 93% naturlig kvarts, og hører - næstefter diamanter – til de hårdeste råstoffer, som findes. Quartz har afgørende betydning for vulkaner og findes naturligt i jordskorpen. Faktisk er kvarts det næst hyppigst fundne materiale i jordens skorpe og er derfor længe blevet brugt til mange forskellige formål.

Kvarts-materialet blandes efter en patenteret fremstillingsmetode med en sammensætning af harpiks, farvestoffer og eventuelt små stykker glas og spejlglas. Quartz komposit har en elegant og universel farve igennem hele stenen. Roen i farvespillet sikrer, at quartzbordpladen giver dit køkken et enkelt og smukt udtryk, som vil gøre hverdagen til en visuel fryd.

Vi har dog ikke glemt, at et køkken ikke kun skal kigges på. Din køkkenbordplade skal kunne holde til den daglige madlavning, således at hverdagen ikke forstyrres. Sammen med laboratieudviklet harpiksslim kan quartz give en utroligt stærk og modstandsdygtig bordplade, som både er elegant såvel som praktisk.

Maksimal styrke. Minimal vedligeholdelse

Den helt rigtige bordplade til dit køkken skal vælges med omhu. Der er mange fordele ved at vælge en bordplade af kvarts komposit. Blandingen af quartz og laboratorieudviklet harpiksslim resulterer i en stærk bordplade med en helt lukket overflade, hvilket gør quartzbordpladen mere modstandsdygtig mod væsker i forhold til f.eks. granitbordpladen.

Kvarts komposit findes naturligt i mange flotte farver, så man kan være sikker på, at der er quartzbordplader for enhver smag. Sammen med den imponerende holdbarhed får du en bordplade, som både er visuelt tilfredsstillende og velegnet til børnefamilien.

Desuden er en bordplade af quartzkomposit nærmest vedligeholdelses fri og vil derfor indtage en ubesværet plads i dit køkken. Hvis du gerne vil gøre den daglige rengøring endnu lettere, anbefaler vi, at man plejer Quartzstenen med plejemidlet, der er egnet dertil.

Slut med at græde over spildt kaffe

Hos Bessmann Køkken mener vi, at når de små uheld er ude, skal en bordplade være din ven – ikke din fjende. Med en bordplade af quartz er det slut med at skrige over morgenens kaffepletter. Komposittens blanding af quartz og harpiksslim giver en helt lukket overflade, så bordpladen er modstandsdygtig over for pletter.

Kom den yngste til at vælge et glas mælk? Intet problem. Kør en klud over bordpladen, og så er problemet løst. Vil du gøre rengøringen af quartzbordpladen endnu lettere, kan du med fordel benytte det dertil egnede plejemiddel.

Vores Quartz-sorter specialudvælges, hvilket sikrer, at vi kan stå inde for bordpladens kvalitet.

Top