Korrekt og nem montering af køkken

Hos Bessmann Køkkener A/S tilbyder vi at klare køkkenmonteringen for dig, så du kan være sikker på, at monteringen sker på korrekt vis. Hvis du ønsker at gøre det selv, tilbyder vi vores vejledning i forbindelse med opsætning af køkkenet. Det er vigtigt for os, at du kan vælge den løsning, der passer dig bedst. Hvis du mangler inspiration til køkkenet, kan du besøge os i vores showroom i Fredericia. Her hjælper vi ofte kunder fra nærområdet samt Kolding og Vejle. I butikken kan vi snakke nærmere om, hvilken monteringsløsning der er mest optimal for dig.  

Professionel montering garanterer dig et godt resultat

De klare fordele ved at lade en professionel fagmand installere køkkenet er naturligvis, at du har en garanti. En garanti for, at alt lige fra sokkel til tilpasningsstykker sidder lige, som det skal. Når vi monterer køkkener, er vi effektive, hvilket gør, at monteringen ofte hurtigt er veloverstået. Vi vægter et tillidsfuldt samarbejde højt, hvilket ses tydeligt ved, at vi altid overholder vores aftaler.

Nem egen montering gør det lettere for dig at montere

Med vores internationale leverandører tilbyder vi dig at sammensætte dit eget køkken. På den måde kræver det nemlig færre specialfremstillede moduler, som også gør monteringen lettere. Når du har sammensat dit drømmekøkken, vælger du, om du selv ønsker at montere det, eller om du ønsker vores hjælp til arbejdet. Vi ønsker, at det skal være så nemt for dig som muligt – og derfor leverer vi modulerne i en stand, hvor de er forberedt bedst muligt til montering. Hvis du har brug for mere information om vores montering, så kontakt os gerne.

Top