Nyt køkken? Så er...

...der en række overvejelser og en del planlægning, som alt sammen skal gå op i en højere enhed for, at I kan få jeres drømmekøkken. Når et nyt køkken skal i stand, er det første skridt, at man skal planlægge, hvad man egentlig kunne tænke sig. Her kan I skrive drømme og ønsker til køkkenet ned, og I kan med fordel tænke rutiner og vaner i husstanden ind i planlægningen. Efter planlægningen skal køkkenet indrettes, og her står vi til rådighed som dine rådgivere. Vi er eksperter i køkkener, og vi har en bred erfaring, som vi kan trække på i vores vejledning.

Sørg for at vælg et køkken, I vil elske

Vi er bl.a. Danmarks største forhandler af de elskede Häcker køkkener, som er kendetegnet ved høj kvalitet og stort fokus på behovsfokuseret indretning. Når I har afklaret jeres budget, er det vigtigt, at I vælger et køkken, som I føler jer hjemme i. Dette er nemlig vores tommelfingerreglen for at fornemme, hvornår det er det rigtige køkken. Hvis I mangler inspiration, er I velkomne i vores showroom i Fredericia. Her vejleder vi dagligt kunder fra f.eks. i hele trekantsområdet, Kolding og Vejle frem til det helt perfekte valg af køkken.

Showroom med inspiration til nyt køkken

I vores showroom på 1200 m2 i Fredericia har vi mulighed for at komme med professionel vejledning, så I kan få det køkken, I drømmer om. Efter du har modtaget og takket ja til et tilbud, kan håndværkerne gå i gang med den praktiske del af arbejdet. Hele processen slutter af med en afleveringsforretning, hvor vi sammen gennemgår dit nye køkken.

Top