Nyt køkken? Så er...

...der en række overvejelser og en del planlægning, som alt sammen skal gå op i en højere enhed for, at I kan få jeres drømmekøkken. Når et nyt køkken skal i stand, er det første skridt, at man skal planlægge, hvad man egentlig kunne tænke sig. Her kan I skrive drømme og ønsker til køkkenet ned, og I kan med fordel tænke rutiner og vaner i husstanden ind i planlægningen. Efter planlægningen skal køkkenet indrettes, og her står vi til rådighed som dine rådgivere. Vi er eksperter i køkkener, og vi har en bred erfaring, som vi kan trække på i vores vejledning.

Sørg for at vælg et køkken, I vil elske

Vi er bl.a. Danmarks største forhandler af de elskede Häcker køkkener, som er kendetegnet ved høj kvalitet og stort fokus på behovsfokuseret indretning. Når I har afklaret jeres budget, er det vigtigt, at I vælger et køkken, som I føler jer hjemme i. Dette er nemlig vores tommelfingerreglen for at fornemme, hvornår det er det rigtige køkken. Hvis I mangler inspiration, er I velkomne i vores showroom i Fredericia. Her vejleder vi dagligt kunder fra f.eks. i hele trekantsområdet, Kolding og Vejle frem til det helt perfekte valg af køkken.

Showroom med inspiration til nyt køkken

I vores showroom på 1200 m2 i Fredericia har vi mulighed for at komme med professionel vejledning, så I kan få det køkken, I drømmer om. Efter du har modtaget og takket ja til et tilbud, kan håndværkerne gå i gang med den praktiske del af arbejdet. Hele processen slutter af med en afleveringsforretning, hvor vi sammen gennemgår dit nye køkken.

Top

Modtag opkald fra vores konsulent

Book et uforpligtende møde med en konsulent