Pronorm Køkken

Siden 1945 har Pronorm produceret kvalitetskøkkener, og mange års videreudvikling har resulteret i, at Pronorm nu er blandt verdens førende køkkenproducenter. Pronorms køkkener bygger på princippet om, at alle har individuelle behov, hvilket betyder, at man ikke bare kan lave ét køkken til alle. Derfor har Pronorm skabt en række køkkener, som kan skræddersyes til individuelle behov uden speciallavede elementer. I stedet for at speciallave køkkenelementer, har Pronorm så mange forskellige elementer i sortimentet, at man kan sammensætte dem, så de tilsammen udgør et skræddersyet køkken. Derfor får du meget mere kvalitet for pengene med et køkken fra Pronorm.

Hjemmets hjerte

Køkkenet er det vigtigste rum i hjemmet. Et køkken fra Pronorm gør din hverdag nemmere og hjælper dig med at organisere den plads du har til rådighed på den mest hensigtsmæssige måde. Det er dog ikke nok, at et køkken er funktionelt, da det også skal være et rart og inspirerende sted at befinde sig. Derfor har alle Pronorms køkkener lækre designdetaljer, som giver køkkenet sjæl. Små ting såsom åbne hylder og trædetaljer er med til at give køkkenet mere liv, og gøre det til hjemmets mest attraktive opholdssted.

 

Find dit drømmekøkken hos os

Lige meget om du ønsker et rent og minimalistisk køkken eller et romantisk og varmt køkken, finder du den ideelle løsning her hos Bessmann Køkken. Vi har valgt at føre Pronorms produkter, da deres køkkener omfatter alt, hvad vi elsker ved et køkken. Uanset, hvilken køkkenproducent du vælger hos os, får du et tysk køkken af bedste kvalitet efter tyske standarder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af Pronorm køkkener.

 

Nolte køkkener

Vi er desuden også forhandlere af de lækre køkkener fra Nolte, lad dig endelig også inspirere af disse. Det er tysk kvalitet af højeste klasse, det er køkkener hvor vi altid kan stå ind for kvaliteten.

Top