Renovering af køkken - Sådan frisker du dit køkken op

Hos Bessmann Køkkener A/S erfarer vi ofte, at vores kunder savner luft, lys eller et nyt design i deres køkkener. Mange vælger derfor en renovering af køkkenet, fordi det både økonomisk og tidsmæssigt er en stor fordel. Vi ved, at der ofte ikke skal den helt store renovering til for at give køkkenet et helt nyt udseende. Nogle af vores kunder er i forvejen ganske tilfredse med deres køkken både praktisk og æstetisk, og derfor er deres ønske bare at pifte det lidt op. En køkkenmakeover er en billig måde at få et nyt køkken på. På den måde kan du gøre dit køkken hyggeligt med få udskiftninger. Læs med her, så du ved, hvad du skal være opmærksom på i processen.

Step 1 – Nyt køkken eller makeover?

For det første er det vigtigt, at du overvejer, hvorvidt det kan betale sig at lave en makeover af køkkenet eller investere i et nyt. Hvis du ønsker at udskifte stort set alle elementer, kan det bedre svare sig at købe et nyt køkken. Fordelen ved at renovere køkkenet er helt sikkert, at du ikke behøver et stort budget eller masser af tid. Ulempen ved køkken makeoveren er dog, at du ikke kan flytte på selve indretning – og at ældre installationer derfor ikke kan tjekkes. Når du renoverer, bliver selve køkkenelementerne stående, hvor de er. Hvis indretningen allerede er meget tilfredsstillende, anbefaler vi derfor en makeover. Hvis du er utilfreds med selve placeringen af køkkenelementerne, kan det i højere grad svare sig at investere i nyt.

Step 2 – Hvad skal fornyes?

Man kan med fordel udskifte alt fra greb til skabslåger og bordplader. Disse er 3 meget populære elementer i køkkenet, som mange vælger at udskifte. Hvis du f.eks. fjerner overskabene i et køkken og erstatter dem med hylder, vil du hurtigt opleve, at det giver meget mere luft, som bidrager til et lettere og mere åbent køkken. Du kan f.eks. også udføre mindre justeringer, som gør dit køkken mere æstetisk. Prøv f.eks. at justere dine skabslåger, så de ikke hænger skævt. De lidt større elementer i makeoveren som eksempelvis udskiftning af hårde hvidevarer eller bordpladen gør også en kæmpe fordel. Vælg de elementer, som du synes, trænger til fornyelse og se hurtigt, hvor stor en betydning en køkkenmakeover har.

Step 3 – Spørg om vejledning, hvis du har brug for det

Det er en stor fordel at spørge til råds, hvis du er i tvivl om noget ved renoveringen. Er du bosat omkring trekantsområdet, Kolding eller Vejle, er der ikke langt til vores showroom i Fredericia, hvor du kan hente en masse inspiration. Hvis du er i tvivl om, hvilken farve dit nye køkken skal have, hvilken bordplade der er bedst egnet, eller måske bare gerne vil vide hvad eksperten anbefaler – så er du altid velkommen hos Bessmann Køkkener A/S. Vi har bred erfaring med designkøkkener og kan med garanti komme med brugbare tips og tricks til renoveringen af dit køkken. Det er nemlig vigtigt for os, at din køkken makeover lever op til dine krav og opfylder de behov, du har.

Top