Kvalitetskøkkener fra Tyskland

Her hos Bessmann Køkken fører vi udelukkende nogle af markedets absolut bedste kvalitetskøkkener. Vores køkkener kommer fra den bedste tyske producent, Häcker da de er mestre i at levere topkvalitet uden at prisen højnes tilsvarende. Så når du vælger et køkken fra Bessmann Køkkener er du sikret et køkken af højeste kvalitet. Et Bessmann-køkken er et køkken, som er nøje udvalgt af os på baggrund af tre faktorer: kvalitet, design og pris.

Højere standarder

En af grundende til, at vi fører tyske kvalitetskøkkener, og ikke skandinaviske, er fordi de tyske standarder for produktion er væsentlig højere end nogen andre steder i verden. Tyskland er verdenskendt for at producere kvalitet. Ligesom i bilindustrien, så er tyskerne nogle af de absolut dygtigste til at producere køkkener af høj kvalitet. Ydermere er det en stor fordel at arbejde med internationale køkkenproducenter, da sortimentet er langt større, og kombinationsmulighederne er flere. Det giver dig mulighed for at personalisere dit køkken mere end normalt, uden at skulle betale i dyre domme for at få speciallavet elementerne.
 

Et køkken for livet

I Tyskland er et køkken mere end bare et sted, hvor man laver maden. Man lever og ånder i køkkenet, og det er derfor, at der stilles så høje krav til køkkenerne. I Danmark er det normalt at have et køkken, som er lavet til hjemmet. I Tyskland er det lidt anderledes, da man vælger køkkenet efter, hvilken person man er, og man deler dermed identitet med sit køkken på en helt anden måde end i Danmark. Derfor er det også normalt, at man tager køkkenet med når man flytter, præcis på samme måde som en sofa eller et tv. Dette sætter meget store krav til kvaliteten af køkkenmodulerne, da de skal kunne holde til at blive taget med videre.

Top

Modtag opkald fra vores konsulent

Book et uforpligtende møde med en konsulent