Granitbordpladen gør køkkenet til et tidsløst samlingspunkt

Gør dagligdagens madlavning til en visuel oplevelse. Med en granitbordplade får du køkkeninventar af noget af det smukkeste stenværk. Når du byder en bordplade af granit velkommen i dit køkken, lukker du et lille stykke af verdens natur ind i dit køkken. Der er nemlig intet andet end naturlige materialer i granit – derfor er du sikret et helt unikt og tidsløst udtryk i netop din granitbordplade, med en elegant råhed som vil stå i smuk kontrast til næsten ethvert køkken.

Da granit findes i en mangfoldighed af farver, nuancer og mønstrer - altid med levende kompleksiteter og unikke detaljer – kan du være sikker på, at en granitbordplade uden tvivl vil komplimentere dit køkken.

Byd naturen ind i dit køkken

Granit er en vulkansk bjergart. Den dannes af magma med højt indhold af silikumdioxid og alkalimetal, som langsomt forstener, og derefter udvindes i store blokke i stenbrud over hele verden. Når granitten er blevet transporteret til granitværket, bliver blokkene skåret op i rå-plader, som efterfølgende vil modtage kalibrering og polering. Det glinsende mineral Muskovit er årsagen til det betagende udseende, som granit ofte forbindes med.

Og så lad os så lige slå en ting fast: hos Bessmann Køkken arbejder vi ikke med “kina-granit”. Vores granit skal ikke smuldre imellem dine fingre; vi får vores granit fra bl.a. Finland, Norge, Italien, USA, Brasilien, Indien, Angola, Sydafrika, Ægypten, Kenya, Zimbabwe og Sri Lanka. Desuden fås flere af vores granitter med 3 forskellige overflader, så du er sikret netop den granitbordplade, som du mangler i dit køkken.

Bordpladen til både rengøringsmidler og pilfingre

Det er ikke kun det visuelle udtryk, som får glæde af granittens vulkanske oprindelse. Den porøse overflade resulterer i en bordplade med lang holdbarhed, som er resistent over for normale husholdningssyrer- og eddiker. Du får altså en bordplade med ægte “børnesikring”, og behøver dermed ikke være bange for, at den yngste står klar til angreb med en lilla tusch. Med en ekstrem høj varmetolerance skal du heller ikke gå i panik, hvis du kommer til at stille en varm gryde på bordpladen.

Ligesom quartzkomposit er granit i stand til at optage væsker og fedtstoffer, som så kan trænge ind i materialet og fordampe der. Et plejemiddel, der forsegler overfladen sørger for, at granitbordpladen ikke viser pletter – vi leverer den dertil egnede levnedsmiddellægte opløsning.

Vi prioriterer dine granitdrømme

Hos Bessmann Køkken ved vi, at dit køkken netop er DIT køkken. Granittens unikke farver og elegante udtryk sikrer, at den rette granitbordplade findes til dig. Vi tilbyder et bredt udvalg af størrelser og farvenuancer i vores granitbordplader, så du er sikker på, at du finder netop den bordplade, som dit køkken ønsker sig.

Vi tror på, at den bedste måde at opleve skønheden i en granitbordplade på, er ved at se den foran sig, og hele vores udvalg kan ikke ses online. Du kan derfor komme ned i butikken og se alle de granitbordplader, vi tilbyder. Besøg os hos Bessmann Køkken, og lad dine sanser føre dig et skridt nærmere dit køkkens personlige granitbordplade. Vi har også et stort udvalg af quartzbordplader.  

 

Top