Hvidevarer

Kvalitet i højsædet

Hos Bessmann har vi mange bud på flot og effektivt køkkentilbehør til indretning af dit køkken. Når du har valgt køkkenet, er trin to at vælge ovn, vask, kogeplade, køleskab og meget mere. Vi forhandler kun hårde hvidevarer fra producenter, der har kvalitet og service som varemærke. Blandt mærkerne finder du f.eks.: Blaupunkt, Miele, Bora, Gerson, Siemens, Neff, De Dietrich og Gaggenau.

Mærkerne er kendetegnet ved deres høje effektivitet og brugervenlighed pakket ind i et stilsikkert og unikt design.

De rette hvidevarer

Køber du et komplet køkken hos Bessmann, hjælper vores indretningskonsulenter dig til at realisere dine drømme. Baseret på dine behov og ønsker rådgiver vi gerne omkring hvidevarer og deres placering i dit nye køkken, så du opnår den størst mulige effektivitet.

Sammen finder vi de hvidevarer, som passer din hverdag, smag og budget. Hvad enten du bor alene eller deler køkken med en stor familie, kan du finde den hårde hvidevarer, du mangler – lige fra emhætter til opvaskemaskiner. Vi ser det som den fornemste opgave, at guide dig til de hvidevarer, der skaber mest mulig glæde i dit nye køkken.

Har du specielle ønsker til dine hvidevarer, vil vi gøre alt for at opfylde dit behov.

Klar til at hjælpe

Hvad enten du er på udkig efter en ny ovn eller et komplet køkken, er vores dygtige konsulenter klar til at hjælpe. Kontakt os på tlf.: 7221 7910 eller kom forbi vores showroom i Fredericia til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Top