Køkkener

Plads til samvær

Køkkenet bliver ofte kaldt ”husets hjerte” med god grund: Vi er i en tid, hvor køkkenet bruges til hyggeligt samvær med familie og venner mens det samtidigt skal fungere når bage- eller køkkenkunsterne skal udfoldes. Vi ved, at funktionalitet og design skal gå op i en højere enhed, for at indbyde til hyggelige stunder.

Vores indretningskonsulenter baserer layoutet på jeres ønsker – måske ved du lige præcis, hvad der vil se godt ud i din bolig? Medbring evt. en tegning eller nedfæld dine ideer på papir, så kan konsulenten hurtigt tune sig ind på dine ønsker. Du kan også gratis få besøg af en af vores konsulenter, og få et uforpligtende bud på, hvordan du får et funktionelt og smagfuldt køkken.

Fokus på kvalitet og service

Vi forhandler kun køkkener, der lever op til vores egne høje standarder, når det kommer til kvalitet og service. Derfor samarbejder vi med tyske Häcker køkken, som producerer moderne og innovative kvalitetskøkkener med nordiske finesser.

Bessmann køkkener tilbyder dig et bredt udvalg af bordplader, integrerede greb, køkkenskabe- og låger, integrerede hvidevarer, smarte opbevaringsløsninger og unikke finesser. Efterspørger du specielle ønsker, er det muligt at få lavet en individuel tilpasset løsning.

Fleksibilitet, bredt sortiment og unikke detaljer gør, at du ikke skal gå på kompromis med dine ønsker.

Book et uforpligtende møde

Kom forbi showroomet i Fredericia og snak med en af vores dygtige indretningskonsulenter over en kop kaffe. De hjælper dig til at finde præcis den køkkenløsning, der passer din hverdag, smag og budget. Kontakt os på tlf.: 7221 7910 og arranger et uforpligtende og gratis møde.

Top